Alla inlägg under januari 2008

Av Ingrid Raij - 13 januari 2008 16:38

Inras Irma fick under natten fem valpar, fyra hanar och en tik.

Som vanligt skötte Irma valpningen själv, hon är en fantstisk avelstik!

Pappa, fast han verkar inte så stolt är vår charmknutte Laroussu's Tiny Terrorist, Terry. Alla valparna är röda brabanconer eftersom föräldrarna är det.

Tack Anna för att jag får möjligheten att få valpar undan Irma!

Av Ingrid Raij - 8 januari 2008 16:25

Att bo på hotell i Göteborg med sju hundar lockade inte utan vi tog in på vårt favoritställe där vi var ensamma! Det tog en knapp timme innan vi var inne påp utställningen.

På lördagen gick lakelandterrierna Chester och Fanny. Det blev ganska slätstruket, ettor men Fannys härliga yngre helsyster Donn tog cert och BIR! Grattis Svante!

Jag fick förtroendet att visa två affenpinscher för kennel Velvetdandy's, Vilgot som blev SV juniorvinnare 2008 och reserv i bästa hane, Nellie skötte sig bra men domaren ville ha lite mer av henne.

Sen tillbaka för att äta och slappa och trimma griffonerna. Kom i säng tidigt, lite oroligt för det vara ordentlig isbark. Men när vi åkte vid sex-tiden var det hyfsat väglag men vi hörde att i Värmland, Västmanland och Småland var det förskräckligt väglag. Ojoj vilken dag det blev för Therese! Snuggles BIR, Otto BIR och bästa svenskfödda griffon, Günter 3:a bästa hane och Terry cert och 3:a bästa hane. Lille Mumme var en bedårande junior men domaren ville ha mer av henne. Ja det är ju så med juniorer men jag är inte orolig, vill att de skall vara ganska tunna innan de har blivit året.

Vi såg våra vänner som tävlar med juniorhandling och vi tittade på freestyle också! jätteduktigt. Amstaffen som blev BIS är efter vår favorit Ossie som vår vän Kaisa har.

På måndagen kom vi hem efter ha haft en härlig och rolig helg, Maggan, Therese och jag och hundarna

Ovido - Quiz & Flashcards