Direktlänk till inlägg 7 juli 2009
Mogna smakrika periskor skär jag i små bitar. Kokar upp dem med en aningen vatten, beror på hur de saftar sig, råsocker och syltsocker.
Ibland gör jag på 6 periskor, ibland på ett kg. Mängden socker anpassar jag efter antalet persikor. en del råsocker och två delar syltsocker.
Rör om medan de småkokar 5-10 min och stöt med potatisstöt.
Häll upp på varma glasburkar. Ibland droppar jag på lite sprit innan jag skruvar på locket.
Låt kallna och förvara i kylskåp. Kort hållbarhetstid eftersom jag inte har konserveringsmedel.
Ja, så var årets höjdpunkt över! Att komma till stora sth är avslutningen av året. I år kolliderade utställning med den i Helsingfors pga av att de inte fanns andra datum att välja på. Det är roligt att åka dit också så det får bli nästa år. I år...
Nu har första valpen flyttat!! Det var en av de bästa valpöverlämningar jag har haft. Jag pratade med Katarina för fem år sedan och efter samtalet tänkte jag att till dem vill jag lämna en valp. Men då hade jag ingen. Nu var det dags för ytterligare ...
Idag var jag på återbesök på bröstenheten och jag är så glad och tacksam för att det är så underbar personal som tar hand om oss patienter!! Ni är guld värda! ...
Jag skall inte till Oslo men jag önskar verkligen att jag skulle! Jag får hålla tummarna för alla jag känner! Kommer att vänta ivrigt vid telefonen under lördagen! Nu är det bara 2 veckor kvar till Stora Stockholm dvs Hund2009!! I morgon...
jag tänker på Malin varje dag och önskar lycka till! Undrar om svenska folket har fattat om man som vi har slut på sjukpengar och det händer något innan vi har börjat arbeta så står vi utan ersättning. Bryter vi benet, eller får stroke så får v...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 | 21 | 22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|