Alla inlägg den 7 september 2009

Av Ingrid Raij - 7 september 2009 21:12

Till Högbo bruk åkte jag isf till Öland. Birgitta och Inras Nils Karlsson Pyssling skulle komma dit och jag har inte träffat dem på tre år.  Brux dömdes av den italienske domaren F.Cochetti och Nisse blev 3:a bästa hane.

BIR blev en av våra favvobruxar, Giffe. Petit brabancon dömdes av Åke Cronander och Jackfrost's Kapten Zoom blev BIR och BIG-4 för honom, suveränt visad av Jessica, kennel Starfly.

Inras Hedda blev BIM, en dam på nästan 9 år.


Från en av vårens kullar kom Mimmi som bor i Gävle. Vad roligt att träffa dem! Mimmi charmar alla och på det dagiset hon går på är det en domerman som har utsett Mimmi till sin favorit! Det var så roligt att se att hon var så glad och positiv, hon var det som liten valp, en stor personlighet i litet format! Vilken pärs hon och familjen hade gptt igenom! Mimmi hade fått kolik! Magen blev bara större och större så det blev ilfart till djursjukhus men de klarade henne! Har aldrig hört talas om sådan kolik hos hund.

Högbo bruk är en perfekt utställningsplats! Vacker gammal bruksmiljö och bra boende för den som är med på specialklubbsutställning. Gå in på hemsidan och se själva!

Av Ingrid Raij - 7 september 2009 21:09

Här var Bodil och Too-Ticki och ställde ut för Kenneth Edh.

Ticki blev BIR och Bodil fick många kommentarer om vilken fin griffon hon hade! Jätteroligt! Bodils hjorthund, Manticorns Isabella blev BIR och BIG-placerad. Grattis!

Ovido - Quiz & Flashcards